WERELD KEUKEN WORKSHOPS

OKTOBER

 

Ceviche_en_Parchita_y_Cocuy

De authentieke Peruaanse keuken

dinsdag 3 oktober 2017

 Kook zelf gerechten uit een van de beste keukens ter wereld en een van de meest gevarieerde van heel Zuid-Amerika: Peru!

Wat gaan we maken?

  • Aji de gallina, een pittige stoofpot met kip
  • Causa, een koude schotel met avocado, aardappelen en diverse groenten
  • Lomo saltado, een roerbakgerecht geintroduceerd door de Chinezen
  • Ceviche, rauwe vis gemarineerd in limoensap met gebakken maïs als garnituur.

Meer informatie

Tajine_marocain

Tajines (Marokkaans)

woensdag 11 oktober

VOL

Leer zelf een echt Marokkaanse tajine maken van onze Marokkaanse kookdocent.

Wat gaan we maken?

  • Een tajine zoals de nomaden deze maken
  • Zaalouk, een aubergine/tomatenpuree
  • Marokkaanse duizend stukjes salade

meer informatie

tamales

¡Cocina Latina!

De Latijns - Amerikaans keuken

dinsdag 24 oktober 2017

Een smakelijk reis langs verschillende Latijns-Amerikaanse landen. 

Wat gaan we maken?

  • Peru: Ceviche, rauwe vis gegaard in limoensap
  • Mexico: Taco's en cactussalade
  • Brazilie: Coxinha, soort kroketjes met kaasvulling
  • Argentinie: Empenada's, pasteitjes gevuld met vlees of groenten
  • Cuba: Moros y christianos, zwarte bonen met rijst
  • Costa Rica: Tamales, gestoomde maispakketjes

Meer informatie 

NOVEMBER

 

Ceviche_en_Parchita_y_Cocuy

De authentieke Peruaanse keuken

dinsdag 7 november 2017

Kook zelf gerechten uit een van de beste keukens ter wereld en een van de meest gevarieerde van heel Zuid-Amerika: Peru!

Wat gaan we maken?

  • Aji de gallina, een pittige stoofpot met kip
  • Causa, een koude schotel met avocado, aardappelen en diverse groenten
  • Lomo saltado, een roerbakgerecht geintroduceerd door de Chinezen
  • Ceviche, rauwe vis gemarineerd in limoensap met gebakken maïs als garnituur.

Meer informatie

The-Moroccan-Spice-Bazaar

Tajines (Marokkaans)

woensdag 15 november 2017

Leer zelf een echt Marokkaanse tajine maken van onze Marokkaanse kookdocent.

Wat gaan we maken?

  • Een tajine zoals de nomaden deze maken
  • Zaalouk
  • Marokkaanse duizend stukjes salade

meer informatie

 

DECEMBER

 

causa-tonijn

De authentieke Peruaanse keuken

dinsdag 12 december 2017

Kook zelf gerechten uit een van de beste keukens ter wereld en een van de meest gevarieerde van heel Zuid-Amerika: Peru!

Wat gaan we maken?

  • Aji de gallina, een pittige stoofpot met kip
  • Causa, een koude schotel met avocado, aardappelen en diverse groenten
  • Lomo saltado, een roerbakgerecht geintroduceerd door de Chinezen
  • Ceviche, rauwe vis gemarineerd in limoensap met gebakken maïs als garnituur.

Meer informatie

Tajine_marocain

Tajines (Marokkaans)

woensdag 13 december

Leer zelf een echt Marokkaanse tajine maken van onze Marokkaanse kookdocent.

Wat gaan we maken?

  • Een tajine zoals de nomaden deze maken
  • Zaalouk, een aubergine/tomatenpuree
  • Marokkaanse duizend stukjes salade

meer informatie

dsc02302

Kerst koken met Maribel

dinsdag 19 december

informatie volgt nog