Natuurvoeding: Koken met de vier seizoenen

Tijdens deze workshop gaan we natuurlijke, plantaardige voedingsmiddelen leren bereiden. Er komt steeds meer interesse voor een verantwoorde levensstijl, met inbegrip van een beter voedingspatroon en volgens de ritme van onze moeder natuur. De workshop wil laten zien dat je met gebruik van verse en seizoengebonden ingrediënten smakelijke en simpele gerechten en maaltijden op tafel kunt zetten. We gaan ontdekken dat kwalitatief hoogwaardige maaltijden niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar bovendien ook heel betaalbaar kunnen zijn.

In kookworkshop leer je:

  • Kwaliteit van voedsel herkennen
  • Kennismaken met de meest gebruikte ingrediënten van de natuurvoeding
  • Diverse bereidings- en kooktechnieken gebruiken
  • Basisprincipes over kruiden en hun toepassing in gerechten
  • Elementaire kennis over plantaardige proteïnen

 

Deze workshop wordt gegeven door chefkok Maribel Mansilla Taype, gespecialiseerd in natuurvoeding.

Duur: ongeveer drie uur

Kosten: € 55,-

Boek nu